Es presenta una nova edició de #ElPanoràmic 2017

Comença la recollida de dades d’aquesta 4a edició que pretén conèixer la realitat de les entiats per enfortir el sector

Arriba una nova edició de El Panoràmic, la macroenquesta del sector no lucratiu català, impulsada pel Consell d’Associacions de Barcelona, l’Observatori del Tercer Sector, laFundació Pere Tarrés, laFundació Ferrer i Guàrdiai l’Obra Social La Caixa.

Aquesta 4a edició consolida l’estudi i té per objectiu conèixer la realitat de les entitats per tal de poder enfortir el sector donant la resposta adequada a les necessitats detectades.

Participa per enfortir el sector 

Com cada any, el procés s’engega amb la recollida de dades. Per tant, es demana a totes les associacions de la ciutat que responguin el següent formulari:

Formulari Panoràmic 2017

Quantes més organitzacions responguin l’enquesta més representatiu serà el resultat i per això és molt important que el màxim nombre d’organitzacions responguin el qüestionari de El Panoràmic. Es demana a totes les entitats que donin un cop de mà amb la difusió i utilitzin l’etiqueta #ElPanoràmic. En cas que sigui una federació d’entitats es demana que feu arribar a les vostres entitats tota aquesta informació.