Es necessiten 1.200 persones voluntàries per a la 11a Campanya de Medicaments Solidaris

L’objectiu de l’11a edició de la Campanya és poder recaptar un mínim de 30.000 euros per atendre a persones que sofreixen la pobresa farmacològica.

L’11a Campanya de Medicaments Solidaris, organitzada pel Banc Farmacèuticse celebrarà el dissabte 10 de març de 2018 a les províncies de Barcelona, ​​Madrid, Girona, Saragossa, Lleida, Màlaga, Tarragona, Osca i Terol.

Aquest any la campanya canvia el seu enfocament proposant en aquesta edició recollir fons econòmics que es destinaran a atendre a persones que no poden fer front als costos de la seva medicació i pateixen pobresa farmacèutica. Aquest tipus de pobresa afecta més de 2 milions de persones que no poden fer front als medicaments o productes sanitaris i que les pot portar a haver de triar entre menjar o medicar-se.

Les persones voluntàries, que s’espera que ascendeixin als 1.200, són imprescindibles perquè la iniciativa funcioni correctament. Aquestes persones hauran d’animar a la ciutadania a col·laborar amb la compra de cupons solidaris de 2,5 €, per aconseguir l’objectiu de cobrar un mínim de 30.000 €. Els diners recaptats durant la Campanya anirà destinat al Fons Social de Medicaments.

Les persones que formin part de la iniciativa hauran de presentar-se a la farmàcia assignada el 10 de març de 2018 a les 10 h del matí i estar fins a les 14 h. També caldrà assistir prèviament a la reunió informativa que s’organitza uns dies abans, on s’explicaran els detalls sobre el funcionament de la campanya, així com la informació essencial sobre la problemàtica de la pobresa farmacèutica.

Totes aquelles persones que vulguin participar en la campanya d’aquest any i que no hagin col·laborat anteriorment amb Banc Farmacèutic, s’han d’inscriure a la pàgina web.