Es busquen experiències educatives sobre la pau, els drets humans i l’antiracisme

La trobada ‘Canviar l’educació per canviar el món’ es farà el 25 i 26 d’octubre a Mataró.

Canviar l’educació per canviar el món’ arriba a la cinquena edició i ja està en marxa tota l’organització per celebrar-se el 25 i 26 d’octubre a Mataró. Les entitats organitzadores fan una crida a experiències que abordin temes com la pau, els drets humans, la justícia econòmica i social, l’antiracisme, la justícia ambiental o el feminisme i que incloguin d’alguna manera la dimensió global.

D’entre les propostes rebudes, l’equip de treball en seleccionarà divuit que seran presentades a la trobada. La crida està oberta a tots els centres educatius que tinguin algun projecte que encaixi en les propostes.

Qué s’entén per “dimensió global”? Doncs vol dir que siguin experiències que posin el focus en la interconnexió entre tots els éssers humans; que permetin reconèixer les injustícies i desigualtats arreu del món, així com la necessitat de reparar-les, i que segueixen l’eix de pensar globalment i actuar localment. Tambe cal que incorprin veus i experiències de persones d’altres contextos socials, culturals i territorial.

Si voleu presentar alguna experiència a la trobada, podeu fer arribar les propostes a través del formulari.