Es busca voluntariat que vulgui millorar la vida de les persones amb paràlisi cerebral

La Muntanyeta necessita persones que donin suport a les activitats i tasques de l’entitat

L’Associació de Paràlisi Cerebral de Tarragona ‘La Muntanyeta’ amb el suport de la Federació Catalana de Voluntariat Social, ha iniciat una crida de voluntariat per sumar al seu projecte a totes aquelles persones que vulguin dedicar una part del seu temps lliure a donar suport a les activitats i tasques que es desenvolupen a l’entitat i, d’aquesta manera, contribuir a millorar la vida de les persones amb discapacitat.

Per tal que l’experiència de voluntariat s’adapti a les inquietuds de cada persona, la Muntanyeta ha penjat a voluntariatenunclic la seva oferta amb les diferents places de voluntariat disponibles. Allí es detallen les necessitats de l’entitat, així com les hores de dedicació i les tasques a desenvolupar en cada cas concret. Hi ha voluntariats de suport a les activitats o sortides, així com també es busquen persones que puguin donar un cop de mà en la jardineria del centre, entre d’altres.

Les persones que estiguin interessades a fer voluntariat a La Muntanyeta, es poden dirigir al Punt del Voluntariat de Tarragona, que es troba a la Plaça Imperial Tarraco, a la planta baixa de l’antiga Facultat. Allí els informaran dels requisits i la documentació necessària. L’horari d’atenció és dilluns de 10 a 12 h i dimecres de 17 a 19 h. També poden enviar un correu a puntvoluntariat@tarragona.cat

Per qualsevol dubte sobre què és el voluntariat a la Muntayeta i què implica, aquí et donem resposta a algunes preguntes freqüents.