En marxa un estudi per conèixer en profunditat les característiques del voluntariat a l’Estat

La Plataforma del Voluntariado de España demana la col·laboració d’entitats en la recollida de dades

La Plataforma de Voluntariado de España (PVE), amb l’objectiu de continuar facilitant informació sobre les característiques del voluntariat a l’Estat, està demanant la col·laboració de les entitats en la recollida de dades, per tal d’aconseguir així una fotografia de la realitat del voluntariat.

Per tal de poder fer l’estudi s’han elaborat dos qüestionaris, un adreçat a les entitats i un altre al voluntariat. En concret, d’aquest últim es demana que sigui complimentat per dues persones voluntàries de cada entitat. 

Les dades recopilades serviran per a l’estudi “Así somos en 2018” i també per al servei d’informació al voluntariat que la PVE està posant en marxa aquest any.

Des de la FCVS tenim un ferm compromís a donar suport a les diferents iniciatives que es porten en terme en relació a la recollida de dades i la recerca al voltant del voluntariat. Per això, demanem a les entitats que hi col·laborin perquè permetrà tenir una mirada conjunta de la realitat del voluntariat, permetent reforçar diagnòstics i estratègies que es poden impulsar.

Qüestionaris

Ja pots complimentar:

Qüestionari adreçat a les entitats

Qüestionari adreçat a les persones voluntàries

Per qualsevol dubte podeu contactar via mail a observatorio@plataformavoluntariado.org.