Últims dies per participar a la 1a edició del Premi Lluís Martí al Valor Social

Fins el 5 de novembre les entitats podeu enviar el vostre projecte pel certamen que neix amb l’objectiu de fomentar les bones pràctiques entre entitats i empreses.

Amb motiu del 25è aniversari de l’entitat, la Federació Catalana de Voluntariat Social crea el premi Lluís Martí en honor al seu fundador i primer president i com a reconeixement al valor de la seva lluita en defensa dels drets de les persones més vulnerables, a favor d’una societat més justa i inclusiva, i de la participació de la ciutadania en la transformació social.

En aquesta primera edició del premi es busca fomentar els projectes conjunts entre entitats i empreses que generen valor social, fonament necessari per a la cohesió de la societat. La convocatòria del premi serà anual, d’àmbit català i tancada a les entitats que formeu part de la FCVS.

El lliurament del guardó es farà de forma rotatòria per les quatre províncies de Catalunya, on la FCVS hi té seu. En aquesta 1a edició es lliurarà a Girona en reconeixement de la localitat gironina de Monells on es van celebrar les primeres reunions constituents de l’entitat.

El guanyador, que rebrà una dotació econòmica de 3.000 euros, es coneixerà el proper dia 20 de novembre, durant la celebració de la 10a Nit del Voluntariat de Girona. D’altra banda, una segona entitat s’endurà un accèssit que equival a una compra gratuïta per valor de 200 euros en el Mercat Social i dos cursos gratuïts de l’Escola de Formació (un adreçat a voluntaris de l’entitat, per a un màxim de 15 persones i un altre adreçat a tècnics de l’entitat, per a un màxim de 10 persones).

 Com hi puc participar?

La inscripció és gratuïta i es podrà realitzar únicament a través del formulari de participació, entre el 15 d’octubre i el 5 de novembre, ambdós inclosos.

Les entitats participants hauran d’omplir el formulari electrònic amb les seves dades i adjuntar un breu resum (màxim dos fulls i 5.500 caràcters amb espais) del projecte. Han de ser projectes ja implementats, que garanteixin el seu funcionament dins de l’any de la convocatòria del premi. Així mateix han de garantir la viabilitat tècnica, econòmica i de gestió del projecte i els mecanismes de seguiment i avaluació futurs.

Per a més informació o consultar les bases podeu accedir al web del Premi.