Els ‘Premis Respon.cat’ es lliuraran a Girona el 27 de novembre

Aquesta és la quarta edició dels Premis de la Responsabilitat Social Empresarial a Catalunya, que s’atorguen a la trajectòria del compromís de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) de pimes i grans empreses.

El lliurament dels ‘Premis Respon.cat’ es farà el dia 27 de novembre en un lloc encara per determinar, reconeixent les bones pràctiques en cinc àmbits de la responsabilitat social empresarial: el ‘Programa empresarial de voluntariat’, el ‘Programa empresarial ambiental de col·laboració’, ‘Territoris socialment responsables’, ‘Gestió de la diversitat d’origen i ‘Bones pràctiques empresarials de reforma horària’.

Els Premis fan també un reconeixement especial a una persona pel seu compromís amb la responsabilitat social a Catalunya. Van ser creats l’any 2015 i es convoquen amb la col·laboració del Consell General de Cambres de Comerç i amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

L’any passat, el reconeixement al ‘Programa empresarial ambiental de col·laboració’ es va atorgar a Trias Galetes-Biscuits, que té la seva seu a Santa Coloma de Farners. Al 2015, la comarca de la Garrotxa va obtenir el primer reconeixement al Territori socialment responsable.

Els Premis Respon.cat, convocats per l’associació que porta el mateix nom, han esdevingut els premis anuals de la Responsabilitat Social Empresarial a Catalunya.

Font: Xarxanet.org