Els drets humans i les discapacitats, tema central de la VI Tertúlia Social a Girona

L’acte, organitzat per la FCVS conjuntament amb la Càtedra de Responsabilitat Social de la Universitat de Girona, comptarà amb la ponència de Josep Maria Solé, advocat i director de Support.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i la Càtedra de Responsabilitat Social Universitària de la Universitat de Girona (UdG) han impulsat el sisè sopar-tertúlia amb el títol ‘Aprenent a respectar els drets humans de les persones amb discapacitat’. L’acte, en aquest sentit, exposarà quina relació tenen ambdós conceptes i donarà visibilitat al col·lectiu de persones amb discapacitat física, sensorial o intel·lectual.

El ponent convidat serà l’advocat i director de Support, Josep Maria Solé, en una tertúlia que serà conduïda per la periodista delegada de Catalunya Ràdio a Girona, Clara Jordan. Support, nom que rep la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines, té com a objectiu la defensa i la promoció dels drets humans de les persones amb discapacitat, al mateix temps que acompanyar les persones a perseguir el benestar i la dignitat i cercar la dignitat a través del suport jurídic i social.

La sisena tertúlia se celebrarà, com ja és tradició, al Restaurant La Rosaleda – Jardí Degustació, situat als Jardins de la Devesa de Girona. El preu del sopar és de 10€ i el pagament es farà en efectiu en el mateix sopar. L’acte tindrà aforament limitat i per aquest motiu serà necessari confirmar assistència amb inscripció prèvia. L’acte que posarà en valor la importància de l’economia social tindrà lloc el dia 10 d’octubre a les 19.30h.

Inscriu-te al següent formulari!