Elecció de candidatures per a la Coordinació territorial FCVS de Tarragona

Maria Teresa Múrria i Josep Cabrera es presenten a exercir aquesta funció per al proper període 2017-2020

Aquest any finalitza el període de 4 anys d’exercici de Coordinació territorial a Tarragona, assumida per Maria Teresa Múrria. Per a l’elecció de la persona que estarà al capdavant d’aquesta responsabilitat durant el proper període 2017 – 2020, s’han presentat d’una banda Maria Teresa Múrria de nou, per a un segon mandat, i de l’altra Josep Cabrera. L’elecció es portarà a terme a l’assemblea local de caràcter extraordinari d’entitats federades que se celebrarà divendres dia 17 de febrer a les 11h a la seu de la FCVS a Tarragona.

La coordinació territorial és una funció voluntària de govern que fa tasques de representació de les entitats federades a l’interior del Consell Directiu de la FCVS i també davant agents i institucions locals: administracions públiques, món empresarial, altres federacions i ciutadania en general. La persona coordinadora, un cop escollida per l’assemblea local, s’integra al Consell Directiu i representa els interessos del territori dins del conjunt de la Federació, que és d’àmbit català.

Maria Teresa Múrria
Ha estat la coordinadora territorial de la FCVS a Tarragona des de gener del 2013.
Directora de Càritas Interparroquial de Reus fins al 2012, el seu compromís amb l’entitat d’origen ha estat principalment la coordinació i la formació dels voluntaris i les voluntàries. Durant el període que en va ser la Directora, va coordinar i treballar en situacions molt complexes, al capdavant d’un equip de 150 persones voluntàries.

Josep Cabrera
En representació de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona “La Muntanyeta”, Josep Cabrera presenta la seva candidatura.  Com a voluntari de l’entitat primer i, des de fa 5 anys, com a Coordinador de voluntariat de l’entitat,  ha promogut l’enfortiment del rol dels voluntaris en l’organització i ha impulsat el creixement del nombre de persones voluntàries en els projectes.
La candidatura de Josep Cabrera es presenta amb el suport d’un equip de persones representants de quatre entitats federades.