‘El voluntariat que transforma’ serà el tema central del Dia Internacional del Voluntariat a Lleida

L’acte se celebrarà en format virtual el 3 de desembre del 2020 de 16.30 a 18h. Durant la sessió hi haurà una taula d’experiències i una projecció audiovisual especial.

La celebració del Dia Internacional del Voluntariat a Lleida aquest any tindrà un format virtual, amb un acte en línia per reconèixer la figura del voluntariat en un any on la tasca de les persones voluntàries amb les entitats lleidetanes ha esdevingut més important que mai. La sessió de reconeixement, que tindrà el títol ‘El voluntariat que transforma‘, se celebrarà el dijous 3 de desembre del 2020 de 16.30 a 18h.

En primer lloc, la benvinguda anirà a càrrec del president de la Federació Catalana de Voluntariat Social, Jordi Balot, acompanyat del vicepresident de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre. Tot seguit, s’abordaran els reptes del voluntariat i alguns exemples de bones pràctiques en un acte moderat i conduït per la comunicadora i presentadora del programa ‘Igual que jo’, Empar Rovira.

Un dels moments destacats de l’acte serà una taula d’experiències amb la participació de diferents entitats: AECC Catalunya contra el Càncer, Càritas Diocesana de Lleida i la Cooperativa l’Olivera. També es farà la projecció d’una peça audiovisual amb el títol ‘Joves i voluntariat’ i l’acte comptarà amb la presència de la professora de la Facultat de Psicologia, Educació i Treball Social de la Universitat de Lleida, Carolina Blàvia.

Per últim, la cloenda comptarà amb la paraula de la Coordinadora de la FCVS-Lleida, Rosa Palau, i amb la intervenció de la regidora de Participació i Lluita contra la Corrupció de l’Ajuntament de Lleida, Elena Ferré.

Programa de l’acte

16.30 h Benvinguda

16.45 h  Reptes del Voluntariat i bones pràctiques

  • Carolina Blàvia, Professora de la Facultat de Psicologia, Educació i Treball social de la Universitat de Lleida.
  • Projecció vídeo ‘Joves i voluntariat’

17.45 h Cloenda

  • Elena Ferre, Regidora de Participació i Lluita contra la Corrupció de l’Ajuntament de Lleida.
  • Rosa Palau Coordinadora de la Federació Catalana de Voluntariat Social a Lleida.

[button link=”https://meeting.zoho.eu/meeting/register?sessionId=1298621642″ size=”medium” color=”red” rounded=”true” ]INSCRIU-TE[/button]