El voluntariat de l’AECC acompanya a pacients i familiars a través de telèfon i xat

 1.183 persones voluntàries les qui realitzen el servei d’acompanyament a persones amb càncer durant aquesta crisis sanitària 

Des de la setmana passada, les persones voluntàries de l’AECC-Catalunya contra el Càncer acompanyen a pacients i familiars a través de telèfon i xat. A més, uns 150 voluntaris a tota Espanya atenen presencialment a persones amb càncer que necessitin la seva medicació hospitalària, fer la compra o portar-li els medicaments de les farmàcies. Aquest servei es realitzat en coordinació amb els serveis d’oncologia dels hospitals i sota demanda del propi pacient i el seu oncòleg.

En total, són 1.183 persones voluntàries les qui realitzen el servei d’acompanyament a persones amb càncer durant aquesta crisis sanitària amb l’objectiu de que cap d’aquestes pugui sentir-se sola. Per totes aquelles persones que necessitin acompanyament telefònic per part del voluntariat de l’AECC, poden posar-se en contacte amb el servei d’Infocàncer (900 100 036) o, si ho prefereixen, rebre aquest acompanyament a través del chat, poden enviar un correu electrònic a charlamos@aecc.es.

Font: AECC-Catalunya contra el càncer