‘El voluntariat amb ulls d’infant’ s’exposarà a dos centres cívics de Tarragona

L’exposició,  impulsada per la FCVS i el Punt de Voluntariat de Tarragona,  mostra la mirada d’infants sobre el voluntariat

“El voluntariat amb ulls d’infant” és una exposició que consta de 12 quadres que han estat pintats per nens i nenes de primària de l’Escola Arrabassada de Tarragona, amb l’objectiu de plasmar la seva mirada sobre el  voluntariat. A partir de l’1 d’octubre es podrà visitar al Centre Sociocultural de la Part Alta i després al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau.

Aquest iniciativa està impulsada per la Federació Catalana del Voluntariat Social i el Punt de Voluntariat de Tarragona,  amb l’objectiu de  donar a conèixer aquesta forma de ser i de compartir el temps i les causes solidàries  ja en l’edat infantil.

A través de xerrades a l’aula sobre les raons del voluntariat, les accions que es fan  i el que aporta  a les persones i a la comunitat fer voluntariat, els alumnes de 4t, 5è i 6è van fer un taller d’expressió artística on van sortir els quadres que s’exposen

La itinerància d’aquesta exposició  forma part de la voluntat de treballar en xarxa entre els diversos punts del voluntariat que hi ha en el territori: a Reus, Tarragona i Cambrils.

On visitar-la

L’exposició és podrà trobar:

  • Centre Sociocultural de la Part Alta  (c. Puig d’en Pallars, s/n) de l’1 al 20 d’octubre

  • Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau (camí del Pont del Diable, s/n) del 29 d’octubre al 17 de novembre