El taller de confecció d’Ared es reinventa

Posa a disposició de totes les empreses la possibilitat de confeccionar mascaretes per donar resposta a les necessitats sanitàries i socials

Amb l’objectiu d’adaptar-se a la nova situació i seguint les mesures de seguretat davant del coronavirus, el taller de confecció de Salta Empresa d’Inserció s’han reinventat i produeixen mascaretes no sanitàries per als seus clients que es dediquen a donar servei domiciliari a persones dependents.

Salta Empresa d’Inserció posa a disposició de totes les empreses que ho necessitin la possibilitat de confeccionar productes per aquesta crisis sanitària i social. 
Des del dia 1 d’abril, el taller es trobava tancat temporalment com a mesura de prevenció i el 14 d’abril l’han tornat a obrir amb més força i més ganes que mai per a seguir confeccionant productes per donar resposta a necessitats sanitàries i socials.

Per què s’ha reinventat l’entitat?

Aquesta situació extraordinària està sent molt complicada per a tothom, i la Fundació Ared no és una excepció. Amb aquesta iniciativa poden mantenir els llocs de feina de les persones treballadores del taller de confecció de l’empresa d’inserció. A més, d’aquesta manera volen contribuir, juntament amb les empreses amb les que col·laboren, a pal·liar aquesta emergència sanitària excepcional.

En aquest projecte també treballen en xarxa i col·laboren amb altres associacions com Diomcoop que els ajuden a produir tota la demanda de mascaretes dels seus clients o dels nous clients que en necessitin a causa de la crisi