El Shopp Out arriba a la 9a edició amb una vessant més social

La principal novetat d’aquesta edició és que els treballadors de la Fundació Ramon Noguera, de l’àmbit de l’hostaleria i l’alimentació, gestionaran el bar de la plaça central del recinte.

El Shopp Out s’instal·larà, del 4 al 7 de maig, per novena vegada al polígon Mas Xirgu de Girona (C/ Indústria, 22) amb l’objectiu de divulgar i donar suport a la Fundació Ramon Noguera, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. 

En aquesta edició de primavera, es podrà gaudir de descomptes de fins el 70% d’una quarantena de marques de moda i, el 5% de les vendes que es facin durant els quatre dies, es destinaran a impulsar projectes socials de la Fundació Ramon Noguera.

La principal novetat d’aquesta edició és que els treballadors de la Fundació de l’àmbit de l’hostaleria i l’alimentació gestionaran el bar que hi ha la plaça central del Shopp Out i els guanys aniran destinats als programes socials de l’entitat. Aquests treballadors són persones amb discapacitat que, durant l’any, estan en processos de formació i treballen en projectes d’inserció laboral.

A banda de les marques habituals que estan presents al Shopp Out, aquesta edició compta amb dues noves incorporacions: la marca juvenil de roba i complements Kaotiko i la marca de roba de dona Messcalino.

A més, el recinte oferirà una oferta gastronòmica variada en food trucks i dues zones de restauració: el bar central San Miguel, on se servirà cervesa i altres begudes i es podrà degustar productes ecològics Aliments d’Onyar, i el Taller Degustació lafundació, amb servei de cafeteria. També s’han programat activitats lúdiques paral·leles que tindran lloc dins el mateix recinte com per exemple, diferents actuacions teatrals infantils

Finalment aquesta nova edició també tornarà a tenir la seva vessant musical amb un cicle de concerts en directe amb les actuacions de: Acorde a ti, Double Chick, Buena Onda i Madamme Mustash.

Per escalfar motors, s’han activat diversos sortejos a les xarxes socials del Shopp Out que permeten als usuaris poder aconseguir xecs-regal, bosses de tela Shopp Out i altres obsequis. Durant el Shopp Out es farà el sorteig d’un sopar al restaurant Les Cols d’Olot.

Font: xarxanet.org