El Racó Viu del Voluntariat del Centre Cívic les Basses estrena l’exposició: “El voluntariat amb ulls d’infant”

La iniciativa està impulsada per la FCVS i el Punt de Voluntariat de Tarragona,  amb l’objectiu de mostrar la mirada d’infants sobre el voluntariat

Des del dia 19 de gener  fins a finals de març  es podrà visitar l’exposició “El voluntariat amb ulls d’infant” que consta de 12 quadres que han estat pintats per nens i nenes de primària de l’Escola Arrabassada de Tarragona, amb l’objectiu de plasmar la seva mirada sobre el  voluntariat.

IMG_20180119_141432Aquest iniciativa està impulsada per la Federació Catalana del Voluntariat Social i el Punt de Voluntariat de Tarragona,  amb l’objectiu de  donar a conèixer aquesta forma de ser i de compartir el temps i les causes solidàries  ja en l’edat infantil.

A través de xerrades a l’aula sobre les raons del voluntariat, les accions que es fan  i el que aporta  a les persones i a la comunitat fer voluntariat, els alumnes de 4t, 5è i 6è van fer un taller d’expressió artística on van sortir els quadres que s’exposen

L’itinerància d’aquesta exposició  forma part de la voluntat de treballar en xarxa entre els diversos punts del voluntariat que hi ha en el territori: a Reus, Tarragona i Cambrils.

Durant el mes de desembre l’exposició es va poder visitar a l’antiga Facultat de Lletres de Tarragona i ara es trasllada al Centre Cívic cambrilenc.

L’exposició és troba al Racó Viu del Voluntariat, ubicat al Centre Cívic Les Basses (C.Sant Pere, 32 i C/Roger de Llúria, 33) i es pot visitar de dilluns a divendres de 8.00 a 22.00 hores.