El Posa’t la Gorra de Lleida compleix 10 anys!

Vine a celebrar-ho amb AFANOC el 5 de març a la Seu Vella!

A l’AFANOC Lleida han posat en marxa un any més la campanya del Posa’t la Gorra! Totes les edicions són especials per a l’entitat, però la d’aquest ho seran molt i molt més! I és que el pròxim 5 de març a la Seu Vella celebraran la desena edició de la gran festa de la solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer i també commemoraran els primers 10 anys de vida de l’AFANOC a Lleida.

Durant tot aquest temps i gràcies al suport de tantes persones, entitats, empreses i institucions que s’han posat la gorra han pogut arribar a més de 600 beneficiaris i fer més de 3.600 atencions. Per això, volen que la del 5 de març sigui una gran festa d’agraïment a tots ells i elles!

La temàtica de la festa d’enguany seran els contes! A través de diferents personatges, els assistents podran conèixer la gran aventura de l’AFANOC Lleida des del seu naixement el 2013. Però també els convidaran a mirar cap al futur perquè continuïn donant suport per mantenir la tasca de l’entitat d’acompanyament a les famílies.

I tot això, com no podia ser d’una altra forma, sota la gorra. Aquest any obra del dissenyador Xevi Gallego @EYESORES. El nou disseny presenta un univers de monstres ferotges i espantosos, però simpàtics i curiosos que volen ser abraçats. Perquè abraçar també és acceptar i acompanyar.

Vine el pròxim 5 de març a la Seu Vella per celebrar l’aniversari d’AFANOC Lleida amb tallers, animació infantil, exposicions i moltes sorpreses més!

POSA’T la GORRA!…. i ajuda a abraçar el monstre!