El Dia Internacional del Voluntariat 2019 iniciarà la seva gira pel territori a Lleida

La Sala d’Actes de la Diputació de Lleida acollirà el 12 de novembre un acte per reconèixer l’acció de les persones voluntàries. El DIV acollirà una ponència a càrrec de l’advocada i política catalana Magda Oranich.

Voluntaris.cat celebra cada any les jornades dels DIV’s -acrònim de Dia Internacional del Voluntariat– amb motiu de l’efemèride ancorada oficialment en el calendari el dia 5 de desembre, i reconeguda internacionalment. Lleida, en aquesta ocasió, iniciarà la gira de reconeixements de l’acció voluntària arreu del territori, amb un acte que se celebrarà el dia 12 de novembre a la Sala d’Actes de la Diputació de Lleida.

Els mesos de novembre i desembre, doncs, són els períodes de l’any que acullen els actes territorials de celebració del Dia Internacional del Voluntariat. Enguany, el DIV-Lleida tindrà una durada de 10 a 12h i comptarà amb la ponència ‘El voluntariat, un paraigua social’ a càrrec de l’advocada i política catalana, Magda Oranich. Durant la jornada també es visualitzarà el vídeo ‘El voluntariat transforma la vida’ i hi haurà una actuació amb poesia musicada sobre el compromís.

L’inici de l’acte anirà a càrrec d’un representant de la Diputació de Lleida, encara per confirmar, que precedirà a la presentació oficial del president de la Federació Catalana de Voluntariat Social, Jordi Balot. El DIV conclourà amb una copa d’agraïment que posarà punt final a la festa del voluntariat de les entitats de les comarques lleidatanes. La inscripció a l’acte es podrà realitzar fins l’11 de novembre a les 12h.

Inscripció gratuïta aquí