El Casal dels Infants cerca a 500 persones voluntàries per les vacances d’estiu

L’entitat vol seguir repartint somriures als més de 2.000 infants que participaran en les activitats programades des de l’última setmana de juny fins a l’última d’agost.

El Casal dels Infants ha iniciat una crida de voluntariat per tal d’aconseguir el reforç de 500 persones voluntàries durant les vacances d’estiu per tal de poder seguir encomanant somriures als infants i joves en situació de vulnerabilitat.

Aquest estiu més de 2.000 infants i joves, d’entre 3 i 21 anys, participaran en les activitats programades des de l’última setmana de juny fins a l’última d’agost per tal de garantir que, tot i les desigualtats, tinguin la mateixa oportunitat de gaudir i aprendre als casals d’estiu, als campaments i a les colònies.

Les persones voluntàries ajudaran en les d’activitats de lleure, artístiques, d’esport, al menjador o com a professors de reforç de català. Aquestes són les activitats i les tasques que s’hauran de reforçar per fer que els infants, adolescents i joves en risc d’exclusió social gaudeixin i aprenguin durant tot l’estiu. A continuació pots consultar les diferents ofertes de voluntariat.

Trencar les desigualtats

Durant tot l’any, el voluntariat és la força del Casal als barris que, sumada a la dels educadors i les educadores, avança per transformar la vulnerabilitat en igualtat d’oportunitats. Aquesta empenta és especialment necessària a l’hora de garantir un estiu per a tothom, i per aquest motiu la crida #sócsomriure torna a mobilitzar el compromís i la solidaritat dels qui volen formar part del projecte col·lectiu de l’entitat: dir prou a les desigualtats i encomanar somriures.

Persones voluntàries arreu del territori

El Casal dels Infants actua tot l’any a diferents barris, i especialment a l’estiu és quan més voluntaris fan falta. Al barri del Raval de Barcelona es necessitaran 230 persones voluntàries, 110 a Badalona, 80 a Santa Coloma, 40 al Besòs (Barcelona) i La Mina (Sant Adrià de Besòs) i 40 a Salt (Girona).

Totes aquelles persones interessades, majors d’edat i amb un compromís mínim d’una setmana, poden posar-se en contacte al 933170013 o escriure a voluntariat@casaldelsinfants.org.

Font: xarxanet.org