ECOM, a la quarta sessió dels ‘Espais de coneixement compartit’ de l’Àrea Salut i Comunitat

El programa de voluntariat inclusiu InDRET, de la federació ECOM, tindrà un especial protagonisme en la sessió del divendres 12 de juliol, a les 12 h. Serà una activitat en línia.

La nova cita dels ‘Espais de coneixement compartit’ de l’Àrea Salut i Comunitat de la FCVS ja té data: el divendres 12 de juliol, de 12 a 13.30 h. S’hi parlarà de voluntariat inclusiu i de les qüestions que poden sorgir al voltant de les persones amb discapacitat. La federació ECOM presentarà el programa InDRET i es posaran a sobre la taula les apostes cada cop més nombroses de les entitats per un voluntariat divers, accessible i inclusiu.

La sessió tindrà aquest ordre del dia:

  1. Introducció a càrrec de l’àrea Salut i Comunitat
  2. Ponència ‘ECOM, voluntariat inclusiu i InDRET’, a càrrec de Melody Ruiz, d’ECOM
  3. Espai de debat i preguntes
  4. Properes trobades i tancament

Per participar-hi, cal fer la inscripció abans del dimecres 10 de juliol. Per a qualsevol dubte o pregunta, podeu escriure a salut@voluntaris.cat.

    Què són els ‘Espais de coneixement compartit’?

    Els ‘Espais de coneixement compartit’, organitzats per l’Àrea Salut i Comunitat de la FCVS, són trobades temàtiques mensuals entre entitats i centres de salut, de formació i intercanvi horitzontal i sobre temes que proposen les entitats. Els temes es decideixen entre els entitats que hi participen.