Girona celebra el Dia Internacional del Voluntariat aixecant el vol

La FCVS ha organitzat un matí ple d’activitats el pròxim 11 de desembre per reconèixer la tasca de les entitats i del voluntariat de la demarcació

Girona impulsa el vol del voluntariat ben amunt el pròxim dissabte 11 de desembre amb la celebració del Dia Internacional del Voluntariat. L’acte, que organitza la Federació Catalana de Voluntariat (FCVS), serà un moment per reconèixer més que mai la tasca de les entitats i del voluntariat de la demarcació de Girona.

La celebració del Dia Internacional del Voluntariat a Girona posarà en valor l’esforç i el compromís de les persones voluntàries. Durant la primera part de l’acte, que tindrà lloc a l’Auditori Josep Irla, es comptarà amb una ponència a càrrec del professor de filosofia de l’escola La Salle de Girona, Quim Mataró. A continuació, hi haurà una taula d’experiències amb persones voluntàries i usuàries, i una càpsula lúdica a càrrec de l’artista Jaume Geli. Finalment s’entregarà la categoria local del Premi Lluís Martí al Valor Social.

La segona part de la celebració es durà a terme al Parc de les Pedreres on es gaudirà d’un refrigeri acompanyat d’una performance artística de Jaume Geli. Tot seguit, s’aixecarà el vol amb un acte simbòlic d’alliberament d’una au recuperada al Centre de Fauna dels Aiguamolls de l’Empordà a càrrec de la veterinària, Maria Pifarré, juntament amb la lectura de poemes de l’escriptora Rosa Font.

Inscripcions

La celebració tindrà lloc el dia 11 de desembre de 10 h a 13 h i es podrà assistir de forma presencial o fer-ne el seguiment en streaming.

L’acte està obert a totes les persones voluntàries, entitats, persones tècniques i coordinadores d’entitats socials.

És gratuït però cal inscripció prèvia a través del formulari.

Inscriu-te!