Dia Internacional del Voluntariat a Lleida

El 28 de novembre tindrà lloc l’acte que organitza la FCVS on es coneixeran les entitats guanyadores del Premi Lluís Martí al Valor Social

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Lleida acollirà la celebració del Dia Internacional del Voluntariat (DIV) que organitza la FCVS el pròxim 28 de novembre per reconèixer la gran tasca de les persones voluntàries. Aquest any, la capital del Segrià serà el territori que lliurarà el Premi Lluís Martí al Valor Social

L’acte donarà el tret de sortida amb la benvinguda a càrrec de l’Alcalde de l’Ajuntament de Lleida, Àngel Ros, i la Coordinadora de la FCVS-Lleida, Assumpta Costafreda. Tot seguit, es portarà a terme el lliurament dels Premis Lluís Martí al Valor Social, on s’entregaran els premis a les entitats, les quals també explicaran breument el seu projecte guanyador. En aquesta edició, es premiarà una bona pràctica de voluntariat d’empresa.

El DIV continuarà amb la lectura del Manifest del Dia Internacional del Voluntariat i amb una actuació que farà gaudir de bona música a totes les persones assistents. Finalment Àngel Ros tancarà l’acte.

 Inscripcions

L’assistència al DIV Lleida és gratuïta però per motius d’aforament es prega inscripció prèvia a través del formulari electrònic.

Ja et pots descarregar el programa complet!