Dia Internacional del Voluntariat a Barcelona

Sota el lema “25 Dies Internacionals de Voluntariat Ben a prop”, la Federació Catalana de Voluntariat Social commemora aquesta senyalada data el proper 27 de novembre.

El proper 27 de novembre tindrà lloc, al Tradicionàrius de Barcelona, l’acte de commemoració del Dia Internacional del Voluntariat que organitza la FCVS anualment a Barcelona.

Enguany, i amb motiu dels 25 anys de l’entitat, el lema de la jornada és “25 Dies Internacionals de Voluntariat Ben a prop i estarà conduït per la periodista Clara Sánchez-Castro Bonfill. L’acte començarà a les 9.00 hores i estarà dividit en dues parts: una primera oberta a tohom on tindrà lloc la presentació de la ‘Guia per a la implementació d’un model de RS i Voluntariat Corporatiu‘ i una segona part, adreçada a les entitats federades, on es servirà esmorzar i tindrà lloc l’entrega de reconeixements al voluntariat.

El programa de la jornada és el següent:

  • 9.00h Acreditacions (es lliurarà un exemplar de la Guia RS en format digital)

1a part: (oberta a tothom)

2a part: (només per a entitats federades de la FCVS)

 

Inscripcions

Aquelles persones interessades en participar de la jornada ho poden fer omplint el formulari d’inscripció. Cal especificar si només assistireu a lapresentació de la guia, oberta a tothom, a l’entrega de reconeixements, només per a entitats federades, o a les dues.

Durant la presentació de la guia, es lliurarà un exemplar per entitat en suport digital.