Debat sobre estratègies d’Economia Social i Solidària amb presència del voluntariat

Voluntaris.cat participarà a l’acte ‘(R)evolucionem les associacions’, una jornada organitzada pel Consell d’Associacions de Barcelona amb l’objectiu de reflexionar sobre temàtiques clau per a les associacions en el marc de l’Estratègia 2030.

El Consell d’Associacions de Barcelona (CAB) ha organitzat un debat per aprofundir en el rol de les associacions en l’Estratègia de Ciutat d’Economia Social i Solidària 2030. Des de Voluntaris.cat, com a federació membre del CAB serà una de les entitats que aportarà la seva experiència en aquest àmbit, amb la participació de Núria Monsalve, tècnica responsable de El Mercat Social. 

A més, en la jornada també intervindran Xavi Palos (Xarxa d’Economia Solidària) i Enric Capdevila de la Casa Orlandai, en un debat col·lectiu i una dinàmica per recollir les diferents aportacions.

El CAB organitza aquesta sessió de treball, en el marc d’un nou cicle de debats de temàtica associativa, per definir aportacions al document de l’#ESS20130 el pròxim 10 febrer de 18,00h a 20,15h a l’Espai 30 de La Sagrera (Carrer d’Hondures, 30).

El procés de definició participada de l’Estratègia 2030 (#ESS2030) està promogut entre els actors de l’Economia Social i Solidària (ESS) i l’Ajuntament per impulsar l’ESS a la ciutat. El seu objectiu principal és alinear i sumar capacitats entre tots els actors de l’ESS, l’Ajuntament, altres administracions públiques i agents locals per contribuir a generar polítiques públiques d’ESS que estiguin integrades transversalment. Aquesta estratègia té l’aspiració de servir de guia de les polítiques d’ESS en els pròxims governs locals i de les polítiques municipals pel que fa a cultura, sostenibilitat, mobilitat, habitatge, finances, economia de les cures o educació, entre altres.

Les inscripcions es poden fer a través d’aquest formulari.

Font: FCVS/CAB