Crida per aconseguir donacions de material informàtic per a entitats

El ‘Guanyem-hi tots!’ ha llençat una campanya per aconseguir ordinadors, tablets i portàtils dirigida a empreses, particulars i institucions per fer front a les necessitats que ha generat la pandèmia del coronavirus.

 

La infància i la bretxa digital: amb les donacions ‘Guanyem-hi tots!’ 

La infància i les famílies sense recursos i en una situació de vulnerabilitat encara ho tenen més difícil arran de la Covid19. Un de cada deu infants no disposa dels recursos tecnològics ni de la connexió a Internet per poder continuar amb la seva educació. Per això, per garantir la igualtat d’oportunitats dels més menuts, hem llençat una crida a empreses, institucions i particulars per aconseguir mobiliari informàtic com ordinadors, tablets i portàtils perquè les famílies puguin seguir amb l’itinerari formatiu dels seus fills i filles.

Fes una donació de material!

#ConnectemOportunitats amb la Fundació IRES

La Fundació IRES necessita donar resposta a la situació de bretxa digital de famílies que atenen degut a la situació de confinament. El confinament per causa del COVID-19 està ajudant a reduir la corba de contagi. Però, malauradament, aquest confinament ha posat de manifest de forma més evident les desigualtats socials entre els més vulnerables, i amb més intensitat entre infants i joves.

Per aquest motiu, des de la 22@Network volen lluitar contra l’escletxa digital que afecta a moltes famílies vulnerables fent arribar els recursos tecnològics necessaris per a garantir l’educació de tots els infants i joves que atenen a la Fundació IRES.

Cobreix la demanda!

 

Ratolins i teclats per a la Fundació Privada Eveho

La Fundació Privada Eveho ha hagut d’adaptar les seves activitats amb les noves tecnologies durant el confinament per seguir amb els seus plans educatius. Actualment tenen necessitat de 6 ratolins i 6 teclats per poder seguir amb les classes online.

També tenen necessitat d’ordinadors de sobre taula o portàtils per a 16 centres, ja que hi ha un gran número d’alumnes que estan seguint els seus estudis de manera telemàtica.

Cobreix la demanda!

 

Oikia necessita portàtils i tablets per als infants acollits

La Fundació RESILIS desenvolupa projectes i programes per a l’atenció integral de joves i infants en situació de risc social o amb possibilitat de patir-ne i la defensa dels seus drets. Al seu centre Oikia tenen 40 nois acollits, molts d’ells inscrits a escoles i instituts. En aquests moments de confinament no disposen de prous equips per connectar-se.

Cobreix la demanda!

 

Campanya de recollida de portàtils de la Fundació Surt

La Fundació Surt ha llençat una campanya de recollida de portàtils i tablets per garantir l’escola telemàtica a totes les famílies. Si tens un ordinador, tablet o material informàtic que no utilitzes, pots fer una donació ajudant a dones amb infants que estan en situació de vulnerabilitat.

En concret, l’entitat col·labora amb l’Hospital Clínic i ara mateix hi ha una usuària que necessita urgentment un portàtil per poder seguir amb la seva educació en línia.

 

T’imagines una vida sense Internet? Dóna suport a la campanya de la Fundació REIR!

A causa del confinament hi ha diversitat de casos crítics que es veuen perjudicats per aquesta mesura sanitària. A més de menjar, beguda i productes de neteja i higiene, moltes famílies es troben sense Internet a casa o aparells amb els que es puguin connectar per treballar com ara ordinadors de sobretaula, ordinadors portàtils o tauletes digitals o iPads.

A la “vida normalitzada”, sense el confinament sanitari, els nois tenen el suport presencial de mestres i educadors al menys un cop al dia, sinó tot el dia. Poden fer ús dels equips informàtics de l’escola així com connectar-se als Wifis gratuïts de biblioteques, escoles, botigues i bars del seu barri. Ara no ho poden fer. Per això necessiten recursos tecnològics per poder continuar amb la seva formació.