Crida de voluntariat per a Cercles de Suport i Responsabilitat

El programa treballa per prevenir la reincidència i facilitar la integració social de penats que estan finalitzant la seva condemna a la comunitat

Si ets major d’edat i t’agradaria fer voluntariat participant en un projecte per ajudar a persones que han estat condemnades a penes de presó a reinsertar-se en la societat, pots participar en el programa de voluntariat de Cercles de Suport i Responsabilitat.

El programa treballa per prevenir la reincidència i facilitar la integració social de penats que estan finalitzant la seva condemna a la comunitat. Està impulsat pel Departament de Justícia, gestionat per la Fundació Salut i Comunitat, i hi col·laboren d’altres entitats del tercer sector.

Un dels elements més importants del programa és la participació de persones voluntàries que ofereixen un suport responsable al penat i que compten amb la coordinació i assessorament constant d’un professional. 

Si vols més informació o tens qualsevol dubte, pots contactar a través del correu electrònic a voluntaris.cerclescat.dj@gencat.cat.

Si vols conèixer amb més profunditat el projecte també pots venir a una sessió informativa el proper  10 de febrer a les 18h al Centre Cívic Can Basté (Pg Fabra i Puig 274, Barcelona).

Anima’t i participa-hi!