‘Créixer en majúscules’ busca que els infants de Badalona puguin viure amb plenitud

La Fundació Salut Alta necessita 2.000 euros per continuar oferint espais educatius i de relació al barri.

Oferir entorns segurs als infants i a les seves famílies perquè es puguin relacionar i trobin activitats educatives que les motivin a aprendre és l’objectiu de la campanya ‘Créixer en majúscules’ de la Fundació Salut Alta, al barri del mateix nom de Badalona. Aquesta entitat, fa vint anys que acompanya persones del barri de Badalona i vetlla pels seus drets.

No obstant, per a portar a terme aquesta iniciativa, l’entitat necessita  10.000 euros per finançar-la i actualment només han aconseguit uns 8.000. Per aquest motiu, s’ha organitzat una campanya de microdonatius que estarà oberta fins a mitjans de gener. Per col·laborar, només cal fer-ho a través del web de l’entitat.

Des de la Fundació subratllen que aquests espais que promouen són molt necessaris per a moltes famílies, com la de la Lamiae, que hi acudeix per practicar castellà i llegir, i la de l’Erick, que fa reforç de matemàtiques.

La Lamiae i l’Erick són dos dels més de 600 infants i adolescents que han participat aquest 2023 en els tallers i activitats que l’entitat dinamitza als centres educatius de la zona per construir entorns protectors que facilitin l’aprenentatge. 

Font: Xarxanet/Editat per JAG