Convocats els Premis Aprenentatge i Servei 2024

La Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei i l’ONG Educo, amb la col·laboració del Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports, impulsen la iniciativa per reconèixer l’esforç i compromís en la millora de la societat per part dels nens, nenes i joves.

La convocatòria dels Premis Aprenentatge i Servei (ApS) d’aquest any es tancarà el 30 de setembre 2024. Fins llavors, s’hi poden presentar les candidatures a través del formulari del web dels Premis. La intenció és arribar a reconèixer l’esforç i compromís d’infants i joves en accions que contribueixen a la millora de la societat. Iniciatives de servei a la comunitat com ara netejar un estany contaminat, oferir un concert en una residència d’avis o bé organitzar una cursa solidària.

Es tracta d’accions que emprenen nois i noies de Primària, Secundària, Formació Professional i Ocupacional i d’entitats socials. Amb aquesta doble participació es busca un enfortiment en els aprenentatges en coneixements, habilitats, actituds i valors. La convocatòria és a projectes fets durant el curs 2022-2023 i també el 2023-2024.

L’acte de lliurament dels Premis Aprenentatge i Servei es farà a Mérida, el divendres dia 13 de desembre de 2024, en el marc de la XVII Trobada Estatal d’Aprenentatge Servei. El 2023 es van entregar a Valladolid. En la convocatòria d’aquest any, la Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei i l’ONG Educo compten amb el suport de DKV Seguros, Fundació la Caixa, CENEAM (Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic), OEI (Organització d’Estats Iberoamericans), Fundació Ana Bella, Fundació Mullor, Bosco Global, Plena Inclusió, Fundació Edelvives, Fundació Princesa de Girona, Associació Esplai La Florida i ACES Andalucía.