Convocatòria del Programa d’Acompanyament a la Gestió del Canvi pel Foment de l’Equitat

L’objectiu del programa és oferir una consultoria gratuïta i a entitats socials que vulguin formar-se en l’equitat de gènere en el Tercer Sector Social de Catalunya.

S’ha obert la convocatòria de participació 2018 al Programa d’Acompanyament a la Gestió del Canvi pel Foment de l’Equitat de Gènere al Tercer Sector Social de Catalunya, amb l’objectiu d’oferir una consultoria gratuïta i especialitzada a entitats que vulguin aprofundir en aquesta matèria, posant especial atenció a la presència de dones en els òrgans de govern i càrrecs de direcció.

La Xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social (DDiPAS) i la Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya han llençat aquest programa pilot que dona continuïtat a l’estratègia conjunta que van presentar el passat mes de juliol amb l’objectiu d’avançar decididament cap a l’equitat de gènere al sector i en la que es preveu fer diverses accions durant els pròxims mesos i al llarg de l’any 2019.

A través d’aquesta convocatòria de participació s’escolliran a 6 entitats del Tercer Sector a les quals se’ls oferirà acompanyament de 6-8 mesos amb 40h per a cada entitat, comptant presencials i no presencials. En total es realitzaran 5 reunions presencials, una de les quals serà participativa.

Per a poder participar és obligatori que les entitats compleixin amb aquests criteris:

  • Pertànyer al Tercer Sector (cooperatives d’iniciativa social, associacions, fundacions, empreses d’inserció, centres especials de treball) i treballar en l’àmbit dels serveis d’atenció a les persones.
  • Tenir un volum/dimensió mínim de 10 persones contractades
  • Tenir la seu social a Catalunya

El termini per a la presentació de sol·licitud es tancarà el 9 de novembre a les 14:00h.

Bases reguladores de la convocatòria

Accés al formulari d’inscripció