Connecta’t als invisibles amb AIS Ajuda

El projecte La Finestra és un espai en línia de distracció per a les persones que encara no han pogut sortir de les llars residències per la COVID-19

Les circumstàncies de la COVID-19 han provocat que moltes persones amb discapacitat o risc d’exclusió social hagin quedat aïllades sense que els hi hagi arribat la ‘nova normalitat’. Davant d’aquesta realitat, AIS Ajuda ha desenvolupat el projecte Finestra per oferir l’oportunitat a tothom d’exercir el dret a l’oci i gaudir del temps lliure.

A través de sortides virtuals de cap de setmana, s’inclou i es dona resposta a les necessitats socials i culturals de les persones amb discapacitat que resideixen a centres residencials, hospitals o als seus domicilis, però amb dificultats per poder fer activitats lúdiques o socials.

L’estructura i els horaris que es feien durant les sortides de cap de setmana d’AIS Ajuda es mantindran. Tot i que no podran desplaçar-se tots junts, seran retransmeses des d’una plataforma virtual, el primer cap de setmana de cada mes.

Els protagonistes d’aquestes aventures seran la Júlia, la Roda i l’Arlet, que guiaran, al costat d’un equip tècnic i de producció audiovisual, per diferents llocs de Catalunya, descobrint entorns insòlits, la seva història, cultura, gastronomia i natura.

Tothom podrà participar-hi i gaudir d’aquesta experiència des de casa, residències, i/o hospitals a través de la plataforma Zoom, de manera gratuïta.

Apunta’t a la propera sortida

La Finestra d’AIS és un espai de distracció i diversió, ple  d’aventures i històries que el primer cap de setmana de cada mes ens portarà a un lloc de Catalunya.

El pròxim 5 i 6 de setembre marxen al Baix Empordà per viure històries de pirates, tresors i molt més a través de la plataforma zoom. Per venir només cal registrar-se en línia i  rebreu un correu per connectar amb els invisibles i viure amb totes les aventures.

Registreu-vos  i connecteu als invisibles!

Font: AIS Ajuda