“Compta amb mi”, el nou vídeo de la Fundació Enriqueta Villavecchia

La cançó de Txarango és la banda sonora del vídeo de la nova xarxa de coordinació d’atenció integral als menors amb malalties que no tenen cura, que ha impulsat la Fundació Enriqueta Villavecchia.

La Fundació d’oncologia infantil Enriqueta Villavecchia, estrena el vídeo “Compta amb mi” per tal de difondre la seva tasca. L’espot, que té com a fil conductor els dibuixos elaborats per una nena, s’ha publicat amb motiu de la presentació de la campanya de la Fundació per crear una xarxa que coordini l’atenció integral als menors amb malalties que no tenen cura.

Conjuntament amb professionals de cinc hospitals de referència, la Fundació Enriqueta Villavecchia ha treballat en la proposta de creació d’una xarxa de suport que pugui donar una millor atenció als nens afectats per totes les malalties, no solament les oncològiques, a tot el territori català.

Catalunya és un referent internacional en cures pal·liatives per a la població adulta, però l’assignatura pendent és l’atenció pal·liativa en l’àmbit de la pediatria. Per aquest motiu, a través d’aquesta producció la fundació vol sensibilitzar sobre la necessitat de coordinar una xarxa d’atenció integral als menors amb malalties que no tenen cura. Així doncs, la peça audiovisual és una resposta a les famílies amb fills que tenen malalties terminals i necessiten cures pal·liatives específiques.

El vídeo, dirigit per David Casademunt, explica el procés pel qual passa l’infant que pateix una malaltia terminal. A més a més, la iniciativa ha comptat amb el suport del grup musical Txarango, que ha cedit els drets de la seva cançó “Compta amb mi”.

La Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, és una entitat sense ànim de lucre, que té com a missió l’atenció integral de les necessitats dels nens i joves malalts de càncer i d’altres malalties greus de llarga durada i en el suport a les seves famílies, en totes les fases de la malaltia, així com en impulsar avenços en el camp de l’oncologia i l’hematologia Pediàtriques.

Compta amb mi from Fundació Enriqueta Villavecchia on Vimeo.