Col·labora amb Una Poma per la Vida

 La Fundació Esclerosi Múltiple fa una crida de persones voluntàries que puguin col·laborar el 4 i 5 de novembre a sensibilitzar a la ciutadania sobre aquesta malaltia.

El pròxim  4 i 5 de novembre torna la campanya Una Poma per la Vida, que cada any organitzen Condis i la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), per sensibilitzar la societat sobre aquesta malaltia crònica. Com ja és habitual,  la campanya es porta a terme als supermercats Condis on un voluntari o voluntària demana als clients que comprin una poma al preu d’1 euro i mig amb l’objectiu de recaptar fons  per al manteniment i impuls del  programa de joves de la FEM.

Per tal de portar a terme la campanya, la FEM necessita persones voluntàries que hi puguin dedicar unes hores al matí o a la tarda dels dies 4 i 5 de novembre. Des de la FEM es busca un Condis que estigui a prop del domicili del voluntari o voluntària, el qual demanarà la col·laboració als compradors d’aquesta cadena, oferint una poma que s’ha de col·locar dins d’una bossa de paper on s’explica la tasca de la FEM. La poma la paga el comprador al passar per caixa i, per tant, el voluntari o voluntària no ha de tocar diners.

Per tal de participar com a voluntari o voluntària cal enviar una fitxa emplenada per correu electrònic a msancho@fem.es i des de la FEM ja s’hi posaran en contacte. Es pot anar acompanyat i engrescar a amics i amigues a participar-hi.  

Com més es pot col·laborar?

Una altra forma de contribuir a la campanya és comprar la poma durant el cap de setmana del 4 i 5 de novembre. A més, també es podran comprar pomes online i enviar-les als amics i coneguts. Igualment, quan s’acosti la data de la campanya també es podrà col·laborar penjant una foto a les xarxes socials mentre es mossega la poma amb l’etiqueta #mossegadasolidaria.