Col·labora amb ‘Una poma per la vida’ i fes voluntariat

Les persones voluntàries donaran suport el 9 i 10 de novembre a la campanya per l’esclerosi múltiple als supermercats Condis

Un any més, la Fundació Esclerosi Múltiple posa en marxa la campanya solidària “Una poma per la vida” amb l’objectiu de sensibilitzar entorn la realitat de les persones afectades amb aquesta problemàtica. Per poder dur a terme la campanya, l’entitat fa una crida a les persones voluntàries que vulguin posar el seu granet de sorra un d’aquests dos dies.

El 9 i 10 de novembre es posaran a la venda les pomes solidàries a diferents establiments Condis de tot el territori. Cada poma tindrà un preu d’1,50€, que s’abonarà a passar per caixa. Els diners recaptats es destinaran a la recerca en l’esclerosi múltiple.

Voluntariat

Què s’hauria de fer?

  • Demanar col·laboració als compradors de la cadena de supermercats Condis, oferint una poma solidària que s’ha de col·locar dins d’una bossa en la qual s’explica tot el què s’ha aconseguit gràcies als 10 anys de pomes per la vida. Amb tres o quatre hores del temps d’una persona voluntàries, s’ajuda a donar a conèixer aquesta malaltia que actualment no té cura.
  • La poma, que costa 1,50 €, la paga el comprador al passar per caixa i per tant no l’has de cobrar

Quan?

Divendres 9 o dissabte 10 de novembre pel matí o per la tarda

On? 

Des de la FEM busquen un supermercat Condis que estigui a prop del domicili de la persona voluntària.

Com apuntar-s’hi

Cal enviar una  fitxa emplenada al correu msancho@fem.es i s’assignarà un Condis que estigui a prop de casa de la persona voluntària. També es pot engrescar als amics a participar i fer el voluntariat plegats