Celebra la festa solidària “Uncopdemà pels nens i nenes del món”

És una oportunitat única per sensibilitzar les famílies davant les desigualtats i problemàtiques entre els infants d’arreu del món

Autora: Alba Pueyo

La VII edició de la festa solidària “Uncopdemà pels nens i nenes del món” se celebrarà el diumenge 20 d’abril al Parc d’Atraccions del Tibidabo. La jornada pretén sensibilitzar i donar a conèixer a les famílies de Barcelona que existeix una altra realitat social que afecta milions d’infants arreu del planeta. Al mateix temps, es vol apropar als ciutadans a les tasques que fan les entitats no lucratives que treballen per la infància.

Aquest any, el padrí de la festa serà l’Andrés Iniesta, jugador del Futbol Club Barcelona. La jornada, de caire solidari i d’ambient familiar, comptarà amb tallersactuacionsobsequis i d’altres sorpreses. A partir de les activitats, els infants veuran com poden ajudar als nens i nenes d’arreu del món.

El preu normal d’entrada al parc temàtic del Tibidabo és de 28,20 euros, però en motiu de la Festa Uncopdemà es podrà accedir amb un descompte. Fins els 18 anys, l’entrada és de 10 euros, per adults de 20 i per menors de 90cm l’accés serà gratuït. Per a cada entrada venuda, 6 euros aniran destinats a la solidaritat. L’objectiu és assolir 500.000€.

La festa ha estat organitzada per la Fundació Real Dreams juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona. Tots els fons obtinguts seran destinats a les ONG Fundació ComparteFECAMMFundació Pere Tarrés i Fundació Secretariado Gitano de Catalunya.

Les entrades ja poden comprar-se de manera anticipada a Atrápalo. D’altra banda, per aquells que no puguin assistir a la festa poden fer un donatiu. Totes les donacions que superin els 6€ rebran un regal solidari.

Font: xarxanet.org