Cebes solidàries per portar somriures als hospitals

Pallapupas i Condis organitzen una campanya, amb la força de 600 persones voluntàries, per tal de recaptar fons per a l’entitat.

‘Tu compres la ceba i nosaltres portem un somriure a l’hospital’. Aquest és l’eslògan de la campanya que han engegat Pallapupas i la cadena de supermercats Condis, amb l’objectiu de captar recursos econòmics per fer sostenible la tasca dels pallassos solidaris. Els dies 8 i 9 de novembre, la campanya ‘La ceba que fa riure’ tindrà lloc a més de 500 establiments Condis a Catalunya. En la campanya, el voluntariat tindrà un paper clau.

Per garantir el seu èxit, Pallapupas ha fet una crida de 600 persones voluntàries de tot Catalunya. Les persones inscrites hauran d’estar presents als supermercats en els dies i torns escollits per oferir als clients de Condis una bossa de cebes solidàries i repartir fulletons de l’entitat. En el formulari d’inscripció, el voluntariat podrà triar la ciutat, l’establiment i el torn previst, en horari de matí, migdia, tarda i vespre. El límit per apuntar-se és el 29 d’octubre.

La campanya ‘La ceba que fa riure’, a més, donarà a conèixer la tasca de l’entitat en diferents punts del territori on fins ara no s’hi havien fet accions regulars. Per tal de garantir l’acompanyament de totes les persones voluntàries, el dia 30 d’octubre a les 12h o a les 19h a Barcelona, l’entitat oferirà una formació presencial. També hi haurà l’opció de fer-la en línia, amb un vídeo i una presentació que s’enviaran.

Amb tot, Pallapupas i Condis, que des de fa 10 anys col·labora amb entitats sense ànim de lucre venent una fruita o una verdura, com a la campanya ‘Posem-li pebrots al càncer’, han fet un pas endavant per aconseguir l’objectiu principal de la campanya: aconseguir omplir de riure els hospitals de Catalunya.

El nas vermell que fa riure

Pallapupas és una entitat fundada l’any 2000, que ajuda els infants hospitalitzats i els seus familiars a fer un canvi positiu gràcies a l’humor i el teatre. Formada per 28 actors i actrius professionals, l’organització millora l’estat d’ànim i el creixement com a persona en el procés de la malaltia fent visites 11 hospitals de Catalunya i atenent a més de 170.000 beneficiaris. A més, l’entitat també fa tasques amb adults diagnosticats amb càncer, gent gran i persones amb algun tipus de trastorn mental.

Font: Xarxanet.org