Càpsules d’ACCIÓ obertes a les entitats socials

L’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya, ha obert a les entitats les seves càpsules d’assessorament per impulsar la innovació, la internacionalització i l’accés al finançament

Tot seguit es detalla en aquest manual d’ACCIÓ que les entiats poden fer servir per obtenir el millor suc.

1. Fes un primer pas: què tenim per a tu?

Un primer contacte amb ACCIÓ et servirà per conèixer els diferents serveis i ajuts que tenim en marxa per impulsar la innovació, la internacionalització i l’accés al finançament. Donen resposta a més de 4.000 consultes anuals en un termini de 48 hores, i et facilitem orientació telefònica, a través del xat on-line, petició directa i atenció personalitzada. Què prefereixes? Vine i pregunta!

2. Apropa’t a les delegacions territorials

Si la teva organització està ubicada a les comarques de Lleida, Tarragona, Girona, Terres de l’Ebre o a l’Alt Penedès, Garraf i Maresme, tens via directa per assabentar-te dels serveis de proximitat que ofereixen les delegacions d’ACCIÓ a prop de casa teva. Deixa’t assessorar per l’equip d’experts que coneixen la teva àrea geogràfica i consulta les sessions a mida per a tu!

3. Utilitza les funcions per a usuaris avançats

El mode avançat s’activa quan ets més a prop de posar en marxa la teva estratègia de creixement. No tens clar a quin país vols accedir? Necessites ajuda per desenvolupar un nou prototip?  Descobreix com fer-ho! Explica on-line quin és el teu projecte i t’assessoraren gratuïtament per trobar el teu full de ruta de creixement internacional o per incorporar tecnologia i innovació a la teva organització.

4. I ara… Tanca el manual d’instruccions i aprofita el millor assessorament per a la teva entitat!