Arriba una nova edició ‘Les àvies i els avis escriuen contes i els infants els dibuixen’

La iniciativa de l’Associació Nou Horitzó vol apropar el món de la infància i la vellesa amb la redacció i il·lustració de contes

El projecte ‘Les àvies i els avis escriuen contes i els infants els dibuixen’ neix el 1993 amb motiu de la celebració de ‘L’any de la vellesa i la solidaritat’. Impulsat per l’Associació Nou Horitzó, la iniciativa vol apropar el món de la infància i el de la vellesa mitjançant la implicació de les escoles, la compartició d’experiències, i la incentivació a la creativitat i l’expressió artística de grans i petits.

Les persones majors de 55 anys han d’escriure un conte de creació pròpia adreçat a infants d’entre 6 i 12 anys. Un jurat especialitzat en seleccionarà sis, i els seus autors i autores aniran a les escoles a fer la lectura del seu conte. La infància il·lustrarà la selecció i el jurat farà una selecció dels dibuixos. Amb els contes i dibuixos triats es crearà un llibre. En aquesta iniciativa sempre hi participa una escola amb necessitats educatives especials.

Bases de participació

1. Poden participar les persones majors de 55 anys que hagin escrit un conte original dirigit a infants de 6 a 12 anys.

2. El conte pot ser escrit en català o castellà

3. El conte no pot superar els 4 fulls DNA-4 i el podeu escriure a ordinador o a mà.

Haureu d’afegir les següents dades:

•Títol del conte

•Noms i cognoms i edat

•Telèfon de contacte

On enviar el conte

El conte s’ha d’enviar abans del 20 de desembre de 2021 per correu ordinari a: Associació Nou Horitzó C. de l’Art 18, baixos, 08041 Barcelona.

També es pot enviar per correu electrònic a: nouhoritzo@nouhoritzo.cat