Arriba la XIX Fira d’Entitats de Voluntariat Social a Girona

La FCVS organitza una nova edició de la Fira el pròxim 27 d’abril a l’espai del Festival Strenes amb una quarentena d’entitats gironines

Torna una nova edició de la Fira d’Entitats de Voluntariat Social el pròxim dissabte 27 d’abril a la Plaça Catalunya de Girona. Per tercer any, l’acte s’ubicarà a l’espai dels concerts del Festival Strenes.

Una quarantena d’entitats de la ciutat sortiran al carrer per a donar a conèixer els seus projectes a la ciutadania, com també mostrar la tasca que es realitza des del voluntariat.

Les persones que s’hi apropin podran gaudir de la XIX Fira dins del Festival Strenes a partir de les 17 h. La benvinguda començarà a les 18 h amb tot un seguit de concerts i tallers per a grans i petits. A les 19 h se celebrarà la cercavila amb els Gegants de Riudarenes que iniciarà el recorregut a la Fira i arribarà fins a la Rambla.

L’acte és obert a tothom i les persones majors de 16 anys que desitgin donar el seu temps als altres podran fer-se voluntàries a les mateixes entitats.

Dies abans de la Fira, se celebrarà el 2n Concurs d’aparadors del Festival Strenes, organitzat per l’Associació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial. Les persones que hi comprin podran adquirir el Got del Voluntariat  que també es podrà comprar el mateix dia de la celebració de la Fira. Una part de la recaptació de la venda del Got es dotarà al Premi Strenes,  que es lliurarà a un projecte social en el decurs de l’edició 2019 de la Nit del Voluntariat que se celebrarà el pròxim 29 de novembre.