Arriba la 3a edició de l’Associa’t a la Festa!

Un any més la FCVS participa a la festa associativa de La Mercè que se celebrarà els dies 22, 23 i 24 de setembre a la Plaça de Catalunya.

L’Associa’t a la Festa es consolida celebrant la seva 3a edició. L’esdeveniment festiu i solidari de les festes de La Mercè arreplegarà com cada any iniciatives i projectes socials diversos amb activitats dinàmiques obertes a la ciutadania. Novament, la FCVS participarà en la festa associativa que se celebrarà els dies 22, 23 i 24 de setembre a la Plaça de Catalunya.

Aquest any la FCVS vol representar com el voluntariat és capaç de transformar i activar la comunitat a través de l’art urbà. Sota el nom ‘Veu i viu el voluntariat!’, l’activitat programada consistirà en el dibuix artístic d’un mur, amb el suport de l’il·lustrador @pandapissarres, el qual s’haurà d’omplir de color per poder transmetre els aspectes positius que trobem quan fem voluntariat.

Des de la FCVS fem una crida a la participació perquè entre tots i totes s’ompli el mur de color. L’activitat s’iniciarà el dissabte 22 de setembre de 16 a 20h a l’espai Murals Art Urbà de la Plaça de Catalunya. Pots consultar la localització en el següent mapa.