Arriba la 10a Nit del Voluntariat a Girona

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza l’acte el proper 20 de novembre al Pavelló Municipal d’Esports de Fontajau.

Amb motiu del Dia del voluntariat que se celebra cada 5 de desembre, el proper 20 de novembre la Federació Catalana de Voluntariat Socialorganitza la 10a Nit del Voluntariat de Girona.

L’acte començarà a les 19.30 hores i estarà conduït pel periodista gironí Gil Costa. Enguany, els assistents podran gaudir de l’entrega dels premis Voluntariat Fundació Antoni Serra Santamans, Fundació Eurofirms i ComexiGroup i del lliurament de la 1a Edició Premi Lluís Martí al Valor Social, així com de l’actuació del Cor Àkan i de la intervenció de la monja dominicana, comunicadora i activista social, Sor Lucía Caram.

El programa de la Nit del voluntariat és el següent:

Programa

  • 19:30h Acollida i recepció dels voluntaris i voluntàries al Pavelló de Fontajau
  • 20:00h Inaguració de l´acte, a càrrec dels representants de les institucions
  • 20:15h Lliurament dels Premis de Voluntariat Fundació Antoni Serra Santamans, Fundació Eurofirms i ComexiGroup. Lliurament de la 1a Edició Premi Lluís Martí al Valor Social
  • 20:45h Intervenció de Sor Lucía Caram. Monja dominica, comunicadora i activista social
  • 21:15h Actuació del Cor Àkan
  • 22:00h Bufet Lliure cuinat per la Fundació Ramon Noguera i servit pels alumnes de  l´Aula d´Hostaleria del Casal dels Infants de Salt, i el grup joves del projecte Ksameu de Figueres.
  • 23:00h Comiat

D’altra banda, coincidint amb la proximitat del gran Recapte del Banc dels Aliments, qui ho desitgi pot col.laborar amb la campanya portant: oli, llet, llegums cuits, conserves de peix, farina, sucre, salsa de tomata, cacau en pols, en benefici de la Fundació Banc dels Aliments de les Comarques Gironines.

Aquelles persones que estiguin interessades en participar de l’acte, poden fer la seva inscripció fins el 17 de novembre a través de les entitats devoluntariat o bé a la Federació Catalana de Voluntariat Social de Girona, al carrer Rutlla 20-22. Telèfon 972227911 / girona@voluntaris.cat.

Ja us podeu descarregar el programa!

Font: Xarxanet