Arriba el primer Edcamp sobre associacionisme i voluntariat!

La FCVS impulsa conjuntament amb altres entitats del Tercer Sector un espai perquè les persones implicades i vinculades a l’àmbit social puguin millorar la formació que actualment s’ofereix.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha impulsat conjuntament amb altres entitats el primer Edcamp sobre associacionisme i voluntariat, en espai de trobada obert a tothom la finalitat del qual és compartir aprenentatges, experteses, coneixements i passions sobre una temàtica. Torre Jussana, el CRAJ, la Fundació Pere Tarrés i Fundesplai, amb el suport de la Fundació Jaume Bofill i Xarxanet.org, també s’han sumat en la creació de l’Edcamp.

L’objectiu és esdevenir un espai perquè les persones implicades i vinculades en l’associacionisme i el voluntariat puguin, a partir de compartir experiències, millorar la formació que actualment s’ofereix en el sector. D’aquesta manera, es podran tractar temes com horaris, formats, metodologies i temàtiques, amb propostes de millorar d’aquests aspectes o de qualsevol altre.

L’Edcamp tindrà lloc el 2 de febrer en horari matinal a Torre Jussana (Av. Vidal i Barraquer, 30 de Barcelona) i està dirigit tant a persones associades i voluntàries, com a equips tècnics que formen part d’entitats i organitzacions d’aquest sector.

Programa

09.30 h. Acreditacions i rebuda de les persones participants

10.00 h. Benvinguda i esmorzar

10.30 h. Debats 1

11.30 h. Pausa

11.45 h. Debats 2

12.45 h. Tancament

Totes les persones interessades es poden inscriure a través d’aquest enllaç. Un cop feta, es rebrà un correu de confirmació. Es tracta d’un esdeveniment gratuït.

Font: Xarxanet.org