Amposta recapta més de cinc mil euros per a entitats en activitats solidàries d’estiu

L’ONG Contad Conmigo, ASPASA i campanyes d’igualtat municipals seran les beneficiàries de la suma aconseguida durant les Festes Majors.

Les Festes de Majors d’Amposta han deixat 5.470 euros que es destinaran en la seva gran majoria a entitats socials. Els actes solidaris de la celebració del Montsià i l’alta participació en el municipi han aconseguit una xifra que es farà arribar a l’ONG Contad Conmigo, ASPASA i a la campanya de polítiques d’igualtat ‘Amposta amb respecte’.

Els espectacles familiars ‘Antipasti’, ‘Folkids’ i el concert del Pot Petit van tenir un espai solidari a benefici de Contad Conmigo. La Nit Electrònica amb Dj Wade, però, va ser la gran protagonista en la recaptació a través de les entrades amb 1.100 persones. L’entitat, amb seu a la Ràpita, treballa amb infants d’un orfenat a Kivu-norte, a la República Democràtica del Congo. A més, també duen a terme algunes accions de voluntariat sociosanitari i recentment han posat en marxa una cooperativa de dones per lluitar contra la violència masclista i l’exclusió.

Pel que fa a la resta de projectes, el concert de Joan Rovira va aconseguir 1.100 gots de plàstic reutilitzables amb la consigna ‘Amposta amb respecte’, fons que aniran destinats a la campanya municipal. A més, el divendres 16 d’agost es va organitzar al parc dels Xiribecs la Gran Festa dels 80 a càrrec de Fem Festa, on es van recaptar 1.800 euros a benefici d’ASPASA.

Font: Xarxanet.org