Premi Solidaritat 2022

El premi reconeix a persones, col·lectius i entitats destacades per la seva tasca en favor dels drets humans a Catalunya.

Un any més l’Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) convoca el Premi Solidaritat per reconèixer la trajectòria de persones, entitats i col·lectius destacats per la seva defensa dels drets humans a Catalunya.

Un guardó que des de 1987 ret homenatge a la tasca solidària i compromesa que diàriament es porta a terme a casa nostra per fer dels drets humans una realitat.

Qualsevol persona, col·lectiu o entitat que desenvolupen la seva activitat principal a Catalunya pot enviar les seves propostes abans del 20 de desembre de 2022.

Presentació de candidatures

Per presentar una candidatura cal omplir el formulari, seguint les bases de la convocatòria. Al formulari han de constar les activitats i mèrits de la candidatura proposada i pot complementar-se amb un màxim de tres documents que sustentin i acreditin els mèrits.

El termini per a presentar candidatures finalitza el 20 de desembre de 2022 i la concessió es farà pública el gener de 2023.