Funció benèfica a favor de la Fundació Oncolliga

El Teatre Romea de Barcelona acollirà una funció benèfica a favor de la Fundació Oncolliga Barcelona amb l’espectacle ‘360 grams’ d’Ada Vilaró. L’acte comptarà amb la col·laboració especial de l’artista Clara Peya al piano.

El dilluns 6 febrer, a les 19 hores, al Teatre Romea de Barcelona tindrà lloc una funció a benefici de la Fundació Oncolliga Barcelona amb la representació de l’obra ‘360 grams‘, d’Ada Vilaró. L’acte comptarà també amb la col·laboració especial de la pianista Clara Peya.

‘360 grams’ és una peça poètica, un cant a la vida que la creadora evoca a partir de la seva experiència íntima, fràgil i real amb un càncer, que sacseja el públic i que ha obtingut el reconeixement de crítica i del públic arreu i ha estat premiada amb el “FITT noves dramatúrgies  2021” així com també amb el premi “Territorio Violeta 2021”.

L’obra, creada i protagonitzada per Ada Vilaró, compta amb la co-direcció de la performer Maria Stoyanova i la ballarina Vero Cendoya. A final del mes de febrer farà el salt a Sudamèrica i es podrà veure a sales d’Argentina, Uruguai i Perú.

Ada Vilaró és una singular artista multidisciplinària: actriu, directora i performer a qui han definit com un monstre de l’escena pel seu perfil polifacètic i la solvència interpretativa que demostra amb l’obra “360 grams”.

Entrades

Pots comprar la teva entrada en línia.