Comunicació i assertivitat en el voluntariat. (8 hores)

Vols seguir millorant les teves habilitats comunicatives? Vols millorar el tracte i el dia a dia amb els teus voluntaris? Vols millorar la cohesió del teu equip? O simplement aprendre a millorar el que dius i com ho dius? No ho dubtis! Aquest és el teu curs!

3 i 17 de març

Horari: 9 a 13h

Format: Presencial

Inscripcions

Omple el formulari d’inscripció (places limitades!)

A qui s’adreça

Responsables de voluntariat, persones que ja desenvolupen la seva acció voluntària en el marc d’una entitat social i especialment a aquelles persones que fan atenció directa.

Què aprendràs en aquest curs

Saber comunicar-se i fer-ho de manera assertiva és una de les capacitats fonamentals per a poder desenvolupar la tasca del voluntariat. Aquest curs aprofundeix en la comunicació assertiva i en les tècniques i recursos per a poder-la desenvolupar en el marc de l’acció voluntària.

Objectius del curs

Objectiu general

  • Aprofundir en l’adquisició d’habilitats comunicatives per desenvolupar l’acció voluntària

Objectius específics

  • Comprendre el significat i les característiques de la comunicació assertiva
  • Entrenar les habilitats de comunicació assertiva orientades a la relació amb l’usuari

Docent

  • Ángeles Gordillo, coordinadora de projectes artístics i comunitaris, formadora en CNV-Comunicació NoViolenta, directora artística de la Xarxa Gironina de CafèTeatre i actriu. 

Acreditació

Curs   reconegut   pel   Pla   de   Formació   de   Voluntariat   de Catalunya. Per tenir dret al títol s’ha d’assistir a un mínim del 80% del curs.

Preu

Preu: 8€ entitats membres FCVS / 18€ altres.