Cicle: ‘Opcions de voluntariat internacional i local’

La FCVS organitza l’activitat per explicar què és el voluntariat social i presentar la borsa ‘Voluntariatenunclic’

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) participa en el cicle ‘Opcions de voluntariat internacional i local’ que organitzen els Punts infoJOVE de Barcelona i l’Assessoria de Mobilitat internacional per a joves del 25 d’abril al 13 de maig per conèixer alternatives per fer voluntariat local i vincular-te a la teva comunitat, o viure una experiència a l’estranger, en el marc de programes de voluntariat internacional.

La FCVS organitza l’activitat ‘Voluntariat social en un clic’ el pròxim 5 de maig a les 18 h al Punt infoJOVE Gràcia. En aquesta trobada s’explicarà què és el voluntariat social, quines opcions hi ha per participar en projectes d’aquest àmbit a Barcelona i es presenatarà la borsa ‘Voluntariatenunclic.cat’. A més, també s’acompanyarà amb testimonis d’entitats de voluntariat social.

Totes les activitats són presencials i gratuïtes. A través del formulari es pot fer la inscripció a l’activitat o activitats que es vulgui. En el cas que no es pugui finalment assistir, es prega avisar per tal de cedir la plaça a una altra persona i també preparar millor l’activitat.

Pots contactar-hi al Whatsapp 662 333 350 i per correu electrònic infojove@bcn.cat.