9a Mostra d’Entitats de Cambrils

El Punt de voluntariat de Cambrils, gestionat per la Federació Catalana de Voluntariat Social, serà present durant la fira d’Entitats a l’estand número 23 per tal de fer difusió de la seva tasca.

El dissabte 17 de setembre, al Parc del Pescador de Cambrils, més de cinquanta entitats es trobaran per realitzar la 9a Mostra d’Entitats, un espai de referència de l’associacionisme cambrilenc. Aquest esdeveniment servirà per tancar la programació de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí sota el lema “Les entitats allarguem la festa!”.

El Punt de voluntariat de Cambrils, gestionat per la FCVS, serà present durant la fira d’Entitats a l’estand número 23 per tal de fer difusió de la seva tasca. Des de l’estand, s’informarà a tothom que s’apropi dels projectes de voluntariat de les entitats del municipi i s’assessorarà totes les persones que estan interessades en el voluntariat, així com a aquelles que vulguin conèixer els projectes i activitats de les entitats de Cambrils.

Un cop més, l’ampli teixit associatiu cambrilenc disposarà d’un gran aparador on donar-se a conèixer, mostrar les seves activitats, fer difusió de la seva entitat i captar nous associats, així com relacionar-se i encetar possibles nous projectes amb altres entitats. L’horari de la Mostra és de les 17h a les 22h i durant la jornada s’organitzaran diferents activitats com: titelles per al públic infantil, xerrades informatives, diverses actuacions musicals, espectacles de ball així com demostracions i exhibicions en els diferents estands.

Durant la presentació de la Mostra, Ana López, regidora de Promoció Econòmica, Participació Ciutadana, Cooperació i Solidaritat de Cambrils, ha destacat l’àmplia varietat d’associacions que hi ha a Cambrils, tant esportives com veïnals, artístiques, gastronòmiques o solidàries, i ha remarcat que la Mostra d’Entitats “és un punt de referència per fer-se visibles i mostrar tot allò que fan, així com col·laborar entre elles.”

Programa:

17.30 h – Inauguració de la 9a Mostra d’Entitats de Cambrils i timbalers amb els cop de cap de Cambrils.

18.00 h – Titelles infantils: “La que escombrava l’escaleta”.

18.30 h – Actuació de dansa moderna i ball.

19.00 h – Xerrada “Viure i conviure amb el trastorn bipolar”.

19.00 h – Demostració vital esport.

19.30 h – Actuació musical “Concert amb Mario Olivo”.

20.00 h – Actuació del cor gospel Blaus de mar.

20.30 h – Actuació de dansa del ventre “Dansa del Món”