941 persones dormint al carrer a Barcelona

El Recompte 2016 ha mobilitzat 930 voluntaris i voluntàries que han localitzat 1.973 persones allotjades en equipaments a Barcelona.

Unes 930 persones voluntàries han participat la nit del passat 18 de maig al Recompte 2016 organitzat per la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar (XAPSLL). En el Recompte s’ha comptabilitzat un total de 941 persones pernoctant a la via pública i 1.973 en equipaments municipals o de les diverses entitats socials, pisos amb suport social o pensions.

Captura de pantalla 2016-05-24 a las 11.36.14

Per primer cop, el Recompte ha abastat tots els carrers de la ciutat, amb el desplegament de 216 grups de voluntaris i voluntàries en els 10 districtes de Barcelona. El gran nombre de persones implicades aquest any en el Recompte dóna la mesura de la sensibilitat social de tantes persones que volen ajudar a millorar la situació de les persones sense llar.

Col·laborar amb les persones sense llar

El Recompte és fruit de la tasca en xarxa de 32 entitats de la XASPLL que treballen cada dia per atendre les persones sense llar, per millorar la seva situació i per acabar amb les condicions que provoquen el sensellarisme.

La col·laboració amb aquestes entitats sempre és benvinguda. Per això, qui vulgui col·laborar amb la XAPSLL ho pot fer acudint a alguna de les seves entitats.