8a sessió dels Espais de coneixement compartit de l’Àrea de Salut i Comunitat: ‘Impacte del voluntariat i perspectiva de gènere’

En aquesta trobada, impulsada per la FCVS, es posarà la mirada en l’impacte de l’acció voluntària en la perspectiva de gènere

Per tal de reflexionar sobre l’impacte de l’acció voluntària de les entitats en les persones destinatàries del voluntariat, l’àrea de Salut i Comunitat de la Federació Catalana de Voluntariat Social organitza el 8è i darrer espai de coneixement compartit. Serà el proper divendres 3 de novembre de 12h a 13h30 en una sessió en format virtual que portarà per títol ‘Impacte del voluntariat i perspectiva de gènere‘.

En aquesta sessió seguirem reflexionant sobre l’impacte de l’acció voluntària de les entitats en les persones destinatàries d’aquesta, i presentarem la nova recerca qualitativa Voluntàries.cat, sobre voluntariat en salut i cures amb perspectiva de gènere.

Programació

1.          Breu introducció de l’àrea Salut i Comunitat FCVS

2.          Els reptes de mesurar l’impacte del voluntariat

3.          Voluntàries.cat, una recerca qualitativa amb perspectiva de gènere

4.          Espai per aportacions, dubtes i preguntes, i tancament  

 Horari: 12 a 13.30 h

Inscripcions

Per apuntar-vos, cal omplir el formulari en línia. El límit per apuntar-se és el el dimarts 31 d’octubre.

El dijous 2 de novembre  les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l’enllaç per connectar-se i accedir a la sessió.

Es prega que aquelles persones que s’hagin apuntat i després no poden participar, avisin escrivint un correu a salut@voluntaris.cat, per tal de deixar la plaça lliure per a una altra persona.

Què són els Espais de coneixement

Els Espais de coneixement, organitzats per l’Àrea de Salut i Comunitat de la FCVS, són trobades temàtiques mensuals entre entitats i centres de salut, de formació i intercanvi horitzontal i sobre temes que proposen les entitats. Aquest any els Espais dediquen a l’accessibilitat de les persones voluntàries.