7 amics invisibles solidaris a menys de 10 euros

El Mercat Social de Voluntaris.cat ofereix la solució més solidària pels regals d’aquest Nadal.

Apropant-se el Nadal arriben els amics invisibles. És el moment de fer regals a amics, familiars i companys de feina amb un pressupost més ajustat.

El Mercat Social proposa 7 regals amb els què es pot fer un detall únic, elaborat a mà i on et sentiràs més bé que mai comprant. Pots ajudar a 27 entitats a només un click.

 

1.- Estoig

És un regal molt pràctic i per a totes les edats. L’estoig de roba està elaborat a mà per persones que fins fa poc vivien al carrer.  Amb els beneficis que s’aconsegueixin de la seva venda, es col·labora amb els projectes solidaris de la La Troballa-Fundació Arrels.

PVP: 3,70 €

captura-de-pantalla-2016-12-02-a-les-9-32-39

2.- Ninots i titelles 

Els més menuts s’ho passaran d’allò més bé amb els ninos i els titelles més solidàries. Estan fets a mà, i fan possible que els joves i dones d’Ak Benn a Dakar (Senegal) continuïn treballant per un futur millor.

PVP: 3,75 €

akbenn

3.- Arrugats

Aquestes delicioses galetes estan fetes artesanalment, una a una, amb ingredientes ingredients de qualitat i proximitat. Els arrugats de l’Associació Alba contribueixen a l’ocupació de persones amb dificultats.

PVP: 4,20 €

captura-de-pantalla-2016-12-02-a-les-9-33-19

4.- Llibreta

Porta els versos de la cançó de Marc Parrot “Somniant no en tenim prou” sempre amb tu amb aquesta llibreta i, a més, dóna suport als programes d’atenció a persones en risc d’exclusió que atén l’Obra Social de Sant Joan de Déu.

PVP: 5,00 €

captura-de-pantalla-2016-12-02-a-les-9-35-54

5.- Clutch

Aquesta bossa de mà feta a mà amb ràfia és un regal bonic i molt pràctic, ja que també es pot fer servir com a necesser o estoig. Els beneficis contribueixen als projectes de la cooperativa de dones de Madagascar de l’ONGD Yamuna.

PVP: 6,00 €

captura-de-pantalla-2016-12-02-a-les-9-36-35

6.- Lot de productes ecològics i de proximitat

Un tastet d’oli, melmelades i romesco per regalar felicitat als millors paladars. Forma part del projecte Hortus Aprodisca, on hi treballen persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i/o risc d’exclusió social.

PVP: 8,98 €

mini_hortus_1

7.- Bufanda 

La “Bufanda de la iaia” està teixida per una persona solidària, essent cada una un model únic. Amb la compra ajudaràs als programes d’atenció a la soledat de persones grans d’Amics de la Gent Gran.

PVP: 10,00 €

 

El Mercat Social

El Mercat Social és una plataforma de difusió en línia que promou la compra social i responsable, amb la qual es pot ajudar a fer realitat els projectes solidaris de 27 entitats socials. Aquestes treballen principalment per desenvolupar projectes per millorar la qualitat de vida d’infants, joves, gent gran, persones amb malalties, etc. A més, promouen activament la inserció sociolaboral de col·lectius més vulnerables.

fotonadal2

Si aquests regals t’han convençut, encara pots trobar molts més detalls per regalar!.

Al Nadal, regala solidaritat!