6è sopar solidari de la Fundació PortAventura

Aquest any es destinaran els beneficis a la joventut, a través de projectes que promoguin una alimentació saludable, formació i la millora de la seva qualitat de vida.

Com cada any la Fundació PortAventura organitza el seu sopar solidariper tal de recaptar fons per diferents entitats del territori. La nova edició espera poder superar les dades de l’any passat on van assistir 1.053 comensals i vam aconseguir recaptar 82.000 €, destinats a 3 entitats:Fundació Pasqual Maragall, Associació D’Alzheimer Reus i Baix Camp iFundació Villablanca – Grup Pere Mata. L’import recol·lectat ajudarà a la investigació en els joves d’avui per prevenir la malaltia demà, amb projectes centrats en la lluita contra l’Alzheimer.

Aquest any tots els beneficis obtinguts al sopar es destinaran a tres entitats que promouen l’alimentació saludable, la formació i la millora de la qualitat de vida dels joves. Les tres entitats escollides són:

  • L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC) és una entitat privada sense ànim de lucre formada en bona part per pares o tutors de nens afectats de paràlisi cerebral. Atenen 105 persones i actualment compten amb tres serveis: L’Escola d’Educació Especial “La Muntanyeta”, el Centre Ocupacional Gresol i la residència de paràlisi cerebral Trèvol. Necessiten invertir en el “mètode TheraSuit”, un programa intensiu de fisioteràpia, el qual s’ha demostrat, millora les habilitats en la motricitat en un 94% dels pacients.
  • La Fundació Formació i Treball, a través del seu programa “Taula Amiga”, necessita ajuda per pal·liar la situació de pobresa alimentària i nutricional que pateixen part dels infants i adolescents enrisc d’exclusió social. Així mateix, volen oferir classes de reforç escolar i suport socioeducatiu mitjançant voluntaris que faran de mentors.
  • L’entitat Taller Baix Camp, té la missió d’oferir els suports necessaris a les persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies per a millorar la seva qualitat de vida. Un dels seus projectes més recents és la posada en marxa d’un nou Centre Ocupacional, on es realitzen programes d’activitats. Necessiten ajuda per comprar un vehicle adaptat el qual permetria al 100% dels usuaris poder-se desplaçar a les diferents activitats.

Inscripcions

Les inscripcions per assistir al 6è sopar solidari de la Fundación PortAventura s’han de fer online. La data límit per realitzar les inscripcions és el 4 d’octubre. Per fer la reserva de la inscripció al 6è sopar solidari, primer has de triar una modalitat de pagament, i després selecciona la modalitat d’inscripció.
A més, el sopar solidari et dóna l’oportunitat de formar part dels seus Col·laboradors, escollint la modalitat d’Empresa Col·laboradora o realitzant una aportació especial. Per altra banda, per aquelles persones que no poden assistir al sopar però volen fer una aportació per ajudar als joves, ho poden fer mitjançant la modalitat de pagament Cobert 0, la qual és una donació sense assistència.

Programa

20:15 h  – Accés i acreditacions al PortAventura Convention Centre.

20:30 h – Aperitiu de benvinguda als jardins del Centre de Convencions.

21:15 h – Inici 6è sopar solidari.

00:00 h – Entrega xecs a les entitats beneficiàries i comiat.